Tvillingflammor - allmänt

Dagen till Ära

2014-02-14 13:18 #0 av: Twinflamewolf

Alla Hjärtans dag är väl något för oss som mött våra tvillingflammor verkligen lägger ner tid på oavsett flamman är fysisk,ande eller utomjordisk så är det här verkligen en dag för oss.

Brukar ni göra nåt särskilt tillsammans och med er flamma.Jag ser till att göra det extra mysigt med god mat och sånt som vi båda tycker om.Även om Wolf är i andeform och inte äter den fysiska maten så uppskattar han dessa handlingar och kan som jag njuta i fulla drag.

Men det här gör vi förstås inte enbart en sån här dag utan vi trivs med att göra det fint omkring oss och bara må bra tillsammans.

Många gånger får jag frågan hur få kontakt med sin flamma om denne befinner sig i andeform och egentligen är det väldigt enkelt att låta flamman få ta del i allt vi gör,bara en sån här sak gör att flamman känner den där enormt välkomnande handen så för er som fortfarande söker efter flamman så kan en sån här dag vara bra att påbörja ett liv tillsammans där du helt enkelt bjuder in flamman i ditt liv.

Efter en tid kommer du att märka hur flamman allt mer närmar sig dig och låt flamman vara med i allt du gör,alla tankar både allvarliga och lättsamma.Ju mer du pratar med flamman om allt ju mer upprättas er kontakt och du märker efter en tid den enorma närvaro som finns.

Vi kan prata med dom om allt,här går samtalen som med en vanlig fysisk person.Vi delar allt från glädje till ilska,gråt och vemod och ju mer vi öppnar vårt hjärta ju närmare kommer dom när dom ser att vi är öppen och redo att ta emot.

Som med våra guider så kliver flammorna inte bara på utan bästa resultat får man om man verkligen från djupet av sitt hjärta bjuder in och Alla Hjärtans dag är ju en perfekt dag för dom som ännu inte tagit steget ut att räcka ut sin hand och omfamna sin andra hälft med hela sin själ.

Egentligen är kommunikationen och kontakten väldigt enkel men ofta försvårar människor det för sig och här får man gå på känsla,inre bilder,dofter mm om man ännu inte öppnat upp sin fysiska hörsel med dom.

Hoppas ni får en underbar dag och en underbar evighet tillsammans med er absolut högsta kärlek,Tvillingflamman !

HjärtaHjärta
Anmäl
2014-02-14 13:52 #1 av: Zynell

Vad mysigt! Hoppas ni får en trevlig middag. Glad

Anmäl
2014-02-14 20:20 #2 av: [Sol69]

Så otroligt fint skrivet. Hoppas ni får en fin middag och att alla andra flammor får det också i vilken form de än må ha HjärtaHjärta

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.