Tvillingflammor - allmänt

Inte alla har en flamma.

2013-09-26 08:53 #0 av: Zynell

Återigen en teori jag har hört efter att ha kollat runt efter information om tvillingflammor. Tydligen måste man förtjäna sin tvillingflamma, eller något sådant. 

Tyvärr får det här mig att rynka på pannan då det känns fel för mig. Personligen tror jag att alla har en flamma och att de skapas samtidigt. Vad tror ni?

Anmäl
2013-09-26 10:58 #1 av: Loris M

Ja, jag tror att alla har en. Varför skulle det vara förunnat bara vissa?

Att sedan många av oss har en svag eller ingen kontakt med flamman är ju en annan sak. Men man kan inte säga att de inte finns bara för att vi inte har förmåga (än) att nå fram till dem. Glad

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2013-09-26 14:35 #2 av: Ljuskristallen

Oj det var det dummaste och då kan jag garantera att jag inte alls skulle ha haft Wolf så tätt inpå mig dygnets alla timmar.Ska man förtjäna så har vi alla både brister,fel och misstag genom livet och som Wolf just nu säger,äkta kärlek förtjänas inte den bara finns helt utan dömande eller krav.

Flamman är ju den vi står närmast i alla lägen medvetet eller omedvetet så det här köper inte jag heller kan jag lova.

Blir inte förvånad om det är uppfunnet av nån som i sin tur är bitter för den saknar själv sin flamma,ren grön avundsjuka brukar skapa såna här tokiga saker.

Nä flamman den har vi i alla lägen,alla situationer,både i glädje och sorg för det är ju det den totala kärleken går ut på och den bara finns och samexisterar konstant mellan flammorna.

För några år sedan berättade Wolf hur flammorna skulle utsättas både för prövningar och lögner och det här ser vi allt mer men då trodde jag honom inte men åter igen har han haft rätt.

Ja jisses dom kan då hitta på en del,det är då ett som är säkert Skrattar

Anmäl
2013-09-27 09:02 #3 av: Zynell

#2 haha! Du ska bara veta vad mycket "intressant" man kan läsa om tvillingflammor om man googlar "twin flames". SkämtarMånga sidor är bra, men samtidigt är mycket ute och cyklar, enligt min mening. 

Anmäl
2013-09-27 09:48 #4 av: Ljuskristallen

Skrattar Har googlat en hel del och visst finns en del bra men en hel del annat tokeri också och man bara undrar hur är folk funtad Skrattar

Anmäl
2013-09-27 09:52 #5 av: Zynell

Ja, verkligen! För en som söker efter svar kommer till slut inte veta varken ut eller in pga alla förvirrande svar som finns där ute. Galen

Anmäl
2013-09-27 12:26 #6 av: [Sol69]

Tur att du gjorde denna sajt åt oss Zynell så det blir lite rätsida på det med tvillingflammor Tummen upp

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-09-27 13:28 #7 av: Ljuskristallen

Instämmer helt med sol Tack Zynell som fixade denna underbara sajt BlommaBlomma

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.