Tvillingflammor - allmänt

Flamma eller...

2013-09-16 13:01 #0 av: ALPHIRA

Ljuskristallen, jag kunde inte delta och svara någonting i din undersökning.

En indianman som är med mig och som kramat mig helt fysiskt, vet inte om han är min tvillingflamma eller min andlige ledare. -Älskar honom i vilket fall som helst eller snarare är kär i honom.

Hur ska jag göra för att veta skillnaden?

Får inte riktigt kontakt med honom i denna fråga. Samtidigt tycker jag att han säger att han är både och.

Men det kan vara så att det är bara jag som resonerar så.


 

Anmäl
2013-09-16 15:11 #1 av: Zynell

Alphira, jag föreslår att du läser igenom artikeln "Hur vet jag om jag hittat min tvillingflamma?". Där finns en kort lista på några av de tecken man kan uppleva i samband med sin tvillingflamma. 

Samtidigt vet jag att det är en väldigt skör tråd mellan tvillingflammor och själsfränder och att de är lätta att blanda ihop. 

Kom ihåg att på en djupare nivå VET du redan hur din flamma ser ut. Han är allt du någonsin velat ha i en partner, allt du någonsin funnit attraktivt i en man. Om du föreställer dig dessa saker kommer du snabbt att se honom. Gillar du till exempel långa män, eller korta? Långt hår eller kort? Vad känns mest rätt? 

Har du drömt om någon flertalet gånger till exempel? För många börjar allt i det astrala dvs i drömmarna. 

Hoppas det hjälper. Glad Jag vet att det kan vara frustrerande. Tog mig fyra år att hitta min flamma efter att jag lärt mig termen "tvillingflamma". 


Anmäl
2013-09-16 15:23 #2 av: ALPHIRA

Tack Zynell.

Men jag har sett honom två gånger. Och visst är han mycket attraktiv i mina ögon!

Men trots detta vet jag inte om han är min andlige ledare eller min tvillingflamma.

Ska nu läsa artikeln som du rekommenderar. Tack.


 

Anmäl
2013-09-16 15:27 #3 av: Zynell

Varsågod, Alphira. Förr eller senare kommer du säkert att få veta. Fortsätt leta och fråga. Glad

Anmäl
2013-09-16 15:41 #4 av: ALPHIRA

Men nu blir jag något förvirrad här.

Finns det alltså ande-tvillingflammor, jordiska tvillingflammor och galaktiska tvillingflammor.

Är gift med en man som jag älskar över allt annat. Skulle inte kunna leva utan honom, han är allt för mig. Och han känner likadant mot mig. -Men vi båda har egenskaper i oss som vi upplever som negativa. Så  därför (enligt vad jag lärt mig nu) så är han inte min jordiska tvillingflamma.

Indianmannen från andevärlden tycker jag är den perfekta mannen. Och jag är kär i honom (i smyg). Så han kan vara min ande-tvillingflamma enligt den definitionen.

Men när jag träffade honom (såg honom) första gången så dök han upp när jag uttryckligen sökte min andlige ledare under meditationen. Så han kanske är min andlige ledare "bara" och ingenting annat.

Strunt det samma nu. Tiden får visa.

Anmäl
2013-09-16 15:50 #5 av: Zynell

Det som menas med jordiska, galaktiska osv är var ens flamma kommer ifrån. Alla har bara en flamma, men flamman kan befinna sig någon annanstans än du. Antingen på andra sidan, här på jorden eller på en annan planet. 

Det låter som om din make är en själsfrände på det du beskriver och oftast är det så. Själsfränder kan passa oerhört bra ihop, men så kan det dyka upp något litet som gör att de skär sig. En själsfrände kan vara allt från en vän från barndomen, en familjemedlem till make/maka. 

Som sagt, fortsätt fråga. Svaren kommer tids nog. Glad

Anmäl
2013-09-16 16:03 #6 av: ALPHIRA

Nu blev jag lite klokare för omväxlingens skull, tack Zynell.

Indianmannen säger förresten att vi har levt ihop på jorden en gång. Han säger att det är viktigt att jag skulle komma ihåg mitt liv med honom. Han har försökt hjälpa mig att minnas.

Men han har inte inkarnerat. Undrar vad jag har gjort för fel att jag behövde göra det och inte kunde stanna hos honom "där uppe".

Anmäl
2013-09-16 16:44 #7 av: Ljuskristallen

Alphira du är för härlig du,jag är kär i honom (i smyg) tycker det låter så rart måste jag säga Kär

Du har fått toppen svar av Zynell och som hon skriver kommer dom från olika platser i universum och man bara vet i djupet av sin ande och hjärta när det är flamman som trätt in i ens liv.

Är det indianmannen lär du få den där aha upplevelsen som säger ja det är han om inte kommer det med nån annan och allt bara faller på plats och ropar i hjärtat,här är min tvilling flamma men jag blir inte förvånad om det är just indianmannen Hjärta

Anmäl
2013-09-16 16:58 #8 av: Zynell

Alphira, du har absolut INTE gjort något fel! Inkarnation är inte ett straff. Du valde att komma hit och jorden är bara en av många platser att välja bland. 

Anmäl
2013-09-16 17:15 #9 av: ALPHIRA

Tack Ljuskristallen och Zynell. Regnbåge

Anmäl
2013-09-16 17:35 #10 av: Ljuskristallen

Förlåt mig som inte ens skrev klart,såg nu jag missade det här med inkarnationen och som Zynell skriver är det inget straff men tyvärr är vi i jordisk form präglade att tro så och det mycket tack vare Bibelns texter om just straffet.

Går jag till mig så gör jag mitt tredje och sista nu medan Wolf gjorde endast ett liv så visst har tankarna vandrat varför skulle jag hit igen där jag inte alls hör hemma.

Wolfs svar på det är att varje själ behöver olika tid på sig att nå sin fulländning sen beror det också lite på varifrån vi kommer något jag fått lära från bla Zynell om galaktiska flammor och föreningar vilket för några år sedan var väldigt främmande för mig men idag har jag lite mer kött på benen i frågan och ser en stor logik i all utveckling.

Det är en skillnad i olika dimensioner när det gäller galaktiskt och andliga,dom galaktiska tycks stiga högre än andliga och jag befinner mig på 9:e nu vilket innebär att den eviga föreningen jag väntar på år 2027 med Wolf gör att jag inte inkarnerar en gång till.

Dom galaktiska tycks sträva efter ändå mer kunskap än vad Wolf och jag gjort och därför väljer att inkarnera flera gånger och på många olika planeter innan dom känner sig klar medan vi väljer det mer enkla att stanna på andra sidan och känner nu har vi gjort vårt.

Båda utvecklingarna är toppen och perfekt på alla vis men som jag kan se så går dom galaktiska långt före i ledet i jämförelse med oss enbart andliga.Inget är rätt eller fel bara egna underbara val i en andlig utveckling för att kunna nå fram till det absoluta bästa,kärlek mellan alla världar  Blomma

Anmäl
2013-09-16 17:57 #11 av: Zynell

Håller med, Ljuskristallen. Vi väljer alla olika vägar att gå och i det stora hela handlar allt om vår egna utveckling.Vissa nöjer sig med att bara läsa upp till gymnasiet och koncentrerar sig på annat i livet, medan andra väljer att gå så långt som att doktorera. Inget av alternativen är fel på något sätt. 

Anmäl
2013-09-16 23:16 #12 av: ALPHIRA

När min lillebror dog för några år sedan såg hans änka en dröm. Det enda som fanns i drömmen var när brorsan sa: "Jag är nu i 8:de våningen, det är inte alla som kommer så här högt."

Kunde han prata då om en dimension men använde ordet "våning" för att göra sig mer "förstådd"?

Ställde denna fråga för länge sen i Drömmar i iFokus men fick 0 svar.

I så fall, vad innebär åttonde dimensionen? Hur är det att vara där?

Min bror var den finaste människan som jag känt.

Anmäl
2013-09-17 00:01 #13 av: Zynell

Absolut! Precis så skulle jag tolka den drömmen, att han syftar på åttonde dimensionen.

Anmäl
2013-09-17 00:08 #14 av: ALPHIRA

Eftersom jag nu håller på och ältar här...

Jag bara måste berätta något.

Jag var otrogen mot min älskade man för mer än 20 år sedan Blev kär i en annan man. Förhållandet tog slut efter några månader. Det var ett märkligt slut på förhållandet men det var meningen att det skulle ta slut.

Jag vågar nu säga här som det är. Han hade dödat sin egen bror och satt i fängelse för det. Hans bror i andevärlden hade förlåtit honom och ville att jag skulle hjälpa brodern under den långa fängelsevistelsen. Och jag sannerligen gjorde det. På något sätt kunde jag inte göra något annat än att ställa upp.

Samtidigt älskade jag min man lika mycket som förut.

Efter avslöjandet för min man (vilket också var en märklig händelse), krossades min mans hjärta. Han ruinerades både mentalt och fysiskt.

Det blev en lång återhämtningstid för min man.

Och för mig.

Jag känner och har sagt till min man efteråt att jag ALDRIG NÅGONSIN mer kommer att såra honom. Och det ska jag inte göra!

Men jag tror att detta löfte på något sätt hindrar eller är på vägen när jag tänker på min indianman som kanske är min tvillingflamma. Jag känner för stor skuld om jag tänker på min flamma...jag har ju lovat...

Tack för ordet. Tänk att jag berättar sånt här...skulle aldrig har trott... Någon mening finns det med det också, säkert.


 

Anmäl
2013-09-17 00:11 #15 av: ALPHIRA

Glömde säga att jag kände mycket väl brorsan som han dödade. 

Anmäl
2013-09-17 00:32 #16 av: Zynell

Jag tycker att det är väldigt modigt av dig att berätta och ingen här kommer att ge dig skuldkänslor eller liknande för det som har hänt. Vi gör alla våra val och i och med det kommer lärdom. När det gäller din flamma, om han befinner sig på andra sidan, skulle jag tro att han vill att du ska leva ditt liv och koncentrera dig på det. Förr eller senare kommer ni att mötas, antingen i detta liv eller efter. Det som är viktigt just nu är nuet, men om det ändå är svårt så föreslår jag att du pratar med honom. Koncentrera dig en kort stund på din flamma och prata sedan antingen högt för dig själv eller i huvudet. Glad

Anmäl
2013-09-17 00:44 #17 av: ALPHIRA

Tack Zynell igen.

Jag har minsann lärt min läxa i detta liv.

Vad gäller min relation till min ev flamma i andevärlden så han känner ju till mitt förflutna naturligtvis. Jag har en känsla av att även han vill stanna "lite i bakgrunden". Än så länge i alla fall. Men han vill samtidigt att vår relation skulle framskrida på något sätt. Han verkar tycka att allt hänger på mig. Han verkar fråga: "Varför accepterar du inte mig?"


 

Anmäl
2013-09-17 00:50 #18 av: Zynell

Det där känner jag igen. 

Anmäl
2013-09-17 19:22 #19 av: [Sol69]

Zynell.

Det med flamma får jag inte riktigt ihop Funderar

För mig är det en gåta Skrattar

Men de är väl att jag har träffat de personer jag har känt väldigt starkt för som jag vet att jag har delat tidigare liv med och att jag har ett oerhört starkt band till dem Som aldrig bryts.

Vist har jag haft några heta förhållanden och man har trott att de varit han med stort H tills man insett att de är skitstövlar och man bara trott det. 

Har sett din checklista och den är bra. Men saknar de lilla extra. som pricken över it.

Men den passade på mina vänner som är män som jag har delat tidigare liv med. vi har ett speciellt band och mycket av det trodde jag fanns med tex. mitt ex. Som inte är min flamma.

Förstår inte hur du ska vara säker på att det är just din flamma??Och inte att de är den du skulle vilja va din flamma. så du inte tar fel bara för att du tror det..

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-09-17 21:41 #20 av: Zynell

#19 Sol, jag kan garantera dig att jag inte tar fel. Skämtar 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.