Astralt

Tvillingflammor och Barn

2014-01-14 08:30 #0 av: Twinflamewolf

Det här är ett brett ämne även kallat Jungfrufödsel och fullt genomförbart där många många kvinnor blivit havande trots sin oskuld.Hur det sker? det sker på Astral väg.Det sker mellan tvillingflammor men även andra.

Det här är något jag satts in i på senare tid men har fortfarande väldigt liten kunskap om och det är inget som jag och Wolf planerat men väldigt intressant med tanke på hur många Jungfrufödslar det finns i världen.

Den vi mest är vana att höra om är Jesu födelse och det står så här i Apg 29:

"Hur skall detta kunna ske? Ingen man har rört mig". Ängeln svarade henne: "Den helige Ande skall komma över dig, och den Högstes kraft skall vila över dig. Därför skall också barnet kallas heligt och Guds Son".

Läste en intressant artikel att man i USA gjort en undersökning där det tydligen inte är helt ovanligt bland Amerikanskorna.

Det här är ett ämne som kan vara väldigt svårt att både förstå och ta till sig men föreställ er astralresan där vår andekropp/astralkropp förenas med tvillingflammans så är det inte så märkligt om man börjar fördjupa sig lite.

Som det står i Apg 29 så är det den högsta kraften,tvillingflamman är vår absolut högsta och sanna kärlek men inom Kristendom kallar man det för den Helige Anden men tolkningarna skiljer sig beroende på vilken form av tro man har och hur man använder olika ord i olika sammanhang.Bibeln i sin tur är symbolisk och den Helige Anden anser man finnas en av medan tvillingflamman den högsta kärleken och kraften finns för oss alla att ta del av när helst vi känner oss öppen och redo för att ta emot vår flamma.Det som är intressant med Maria är att hon sen födde fyra söner efter att ha haft sexuellt umgänge med sin man Josef.(Matt 13:55-56)

Det här är ett ämne jag känner jag vill fördjupa mig i och fick för en tid sedan berättat för mig om en kvinna som nu väntar sin tvillingflammas barn vilket skett på den astrala vägen och har inte inneburit sex med en fysisk man.

Det här öppnar dörrar till så enormt mycket och det finns inga gränser för hur stort allting är det är enbart vi fysiska människor som begränsar oss både i kunskap och vår egen ande.

Allt som låter främmande och udda,allt som vi inte kan ta på begränsar vi gärna och ifrågasätter men i den här frågan önskar jag att jag fick träffa både moder och barn som kan berätta för mig om sin egen erfarenhet att befruktas den astrala vägen.

Det här är väldigt nytt för mig och det tog sin tid innan Wolf fått mig att förstå,innan jag kunde ta in det han berättat och han kommer att gå in betydligt djupare i detta ämnet vilket jag ser fram emot enormt så jag kommer att återkomma längre fram i frågan när jag förhoppningsvis har mer kunskap och förståelse för hela den här processen.

Jungfrufödsel är ju inget nytt begrepp och har funnits i alla tider men genom olika religion och tro använder man sig av olika benämningar men det gemensamma är en astralförening i renaste heliga ljus där ett nytt barn skapas utan en fysisk man.

Det finns inga gränser i vårt underbara stora universum bara vi öppnar våra hjärtan och tar emot det är bara vi själva som sätter gränser för sånt vi inte kan ta på.

Jesus blev född av en jungfru. | 21121 byte.Anmäl
2014-01-16 07:01 #2 av: Twinflamewolf

Visst är det så  och vi är ju så begränsade idag i vårt samhälle att man ska inte se utanför den där fyrkanten och det bottnar mycket i rädsla tror jag att man är rädd för att veta sånt som kan kännas konstigt eftersom det här inte går att bevisa vetenskapligt och så långt tror jag inte vetenskapen kommer på många generationer om ens den når fram.Kanske är det inte ens meningen det ska gå att bevisa för en dag när vi alla gått över då blir hela skapelsen logisk.

Om vi säger vi vet 1% tänk då hur mycket det finns kvar att både lära och utforska för människan.Spännande till tusen Cool


Anmäl
2014-02-10 17:59 #3 av: linnease

Låter helt logiskt för mig, jag tror vi kan skapa precis vad vi vill Glad Men alltså, jag tänker, jag vill ju inte missa själva akten!!  Skrattar Inte bara för akten i sig, man kan ju alltid öva på det när som helst Skämtar, men den gången det verkligen är med intentionen att skapa nytt liv, att verkligen göra det ihop, fysisk, mmm! Spännande.

(inte för jag vill säga emot, jungfrufödsel kan säkert vara supercoolt det med)

Anmäl
2014-02-10 18:14 #4 av: Zynell

Man kan också säga så här att det som var fantasi/overkligt för människorna som levde 100-200 år sedan är verklighet för oss idag. Till exempel bilen, datorn, flygplanet. Föreställ er då det som är fantasi/overkligt för oss idag. Det kommer en dag att bli verkligt. GladDet är lätt att glömma att det inte har alltid varit så här och att det inte alltid kommer att vara så här som det är idag. 

Anmäl
2014-02-10 23:27 #5 av: linnease

Ah.. Vad bra!SkrattarStjärnorPresent Ja eller hur!!

Anmäl
2014-02-11 19:06 #6 av: andres

MYCKET INTRESANT ATT LÄSA OM DETTA.

JAG ÄR IBLAND UTE PÅ EN RESA OCH HAR DÅ FULL KÄNSEL I VAD JAG FÖRETAR MIG.

DET ÄR INTE SOM NÄR MAN DRÖMMER/UTAN SOM I FULL VERKLIGHET. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.