Tvillingflammor

Tvillingflammornas ursprung.

2014-01-04 21:55 #0 av: Zynell

Alla har en tvillingflamma, men hur skapas tvillingflammorna? Allt handlar om vår själsliga/genetiska kod.

Man skulle kunna tro att tvillingflammor är besläktade med varandra eftersom man får ofta höra att de är skapade samtidigt och är varandras andra hälft, men det skulle också betyda att flammor är varandras syster och bror, vilket inte alls är fallet. Istället handlar allt det här om själens "genetiska kod" eller vad man nu vill kalla det. 

Vi har alla en "genetisk/själslig" kod som gör dig till dig och vi alla tillhör en själsfamilj, vilket innebär att vi också har föräldrar, syskon, kusiner osv i det astrala. Med andra ord våra RIKTIGA föräldrar, våra RIKTIGA syskon osv finns också någonstans där ute. Dessa personer är våra SJÄLSLIGA föräldrar osv. Om man ofta haft tankar att man inte känner sig hemma med sin familj osv så kan det bero på att ingen eller flera personer i din biologiska familj inte är från din själsliga familj. Med andra ord, varje gång du inkarnerar i en fysisk kropp får du en tillfällig biologisk familj, men det behöver självklart inte betyda att man inte trivs bland den familjen bara för att de inte är ens själsliga familj. 

Så var kommer flammorna in i det här? När din själ skapas, så har du, som redan nämnt, en bestämd "genetisk/själslig" kod. Samtidigt, hos en annan själsfamilj, skapas då en själ med en nästan identisk kod. Denna person är då din tvillingflamma och dessa själar dras sedan till varandra som magneter. De kompletterar varandra men de är samtidigt helt egna individer och inte alls besläktade med varandra. 

Man skulle kunna jämföra det med att träffa en främling på gatan som liknar dig utseendemässigt läskigt mycket! Men bara för att ni har liknande utseende behöver det inte betyda att ni är släkt. 

Hoppas det här inte lät för rörigt. Annars är det bara att fråga och självklart finns det också undantag då varje själsfamilj är unik, liksom deras skapelse, och allt beror på också hur långt bak i tiden man går. Glad

Anmäl
2014-01-13 10:14 #1 av: Twinflamewolf

Tack för härlig läsning och det här med själsfamiljer tycker jag är intressant och hur vi tillhör olika grupper,en del djur grupper andra människo grupper.Det finns liksom inget slut för hur stort allt är och hur vi så väl passar in i olika grupper medan andra inte alls.

Wolf och jag tillhör en djur grupp och vi är dom enda i den gruppen som inkarnerade som människa,resten har kommit som djur under våra liv och det är intressant det du beskriver om icke biologiska familjer.Jag trivs toppen med mina föräldrar på alla vis men nog syns och känns det att vi inte alls är från samma själsgrupp även om vi har både trevligt och trivs så är vi så otroligt olika i både tänk,värderingar och smak.

Däremot dom djur som inkarnerat från Wolfs och min grupp där finns samhörigheten på ett helt annat plan och pusselbitarna faller på plats.

Bra att du tar upp det här för många kan känna dom hamnat fel om dom inte har den där enorma samhörigheten med övrig familj eller släkt men fel hamnar vi ju aldrig utan det handlar om kunskap,erfarenhet och utveckling i olika grupper och omgivning.Att vi ska lära och utvecklas hela tiden Cool


Anmäl
2014-01-15 23:35 #2 av: Zynell

Jag håller med om att det är spännande med själsfamiljer. 

Du och Wolf har verkligen en härlig själsfamilj, måste jag säga. Min är så stor att jag har inte längre koll på alla haha! Har tappat bort mig någonstans på vägen. 

Inte heller jag känner mig hemma med min biologiska familj och måste erkänna att de kan vara bra för mycket för mig ibland. 

Anmäl
2014-01-16 06:53 #3 av: Twinflamewolf

Det är hur rörigt som helst Gapskrattarmen bara man tar sig tid och stannar upp i allt det här kommer en enorm logik in och allt liksom bara faller på plats men nog kan det vara virrigt allt ända till det liksom sjunkit in.

Håller med om det här att själsfamiljerna är otroligt intressanta,allt är så stort och så individuellt var vi kommer från eller hur stor familjen är.Ju mer man får höra ju mer vill man veta och lära om dom ,den tar liksom aldrig slut den där kunskaps törsten Cool


Anmäl
2014-01-22 21:51 #4 av: [letter]

Jag och min tvillingflamma Rosalia Lombardo(Jordbunden Ande) med hennes två olika utseenden.


Vi är långt ifrån biologiskt besläktade, men vi är själsligt besläktade genom germansk urfader för 1000-2000 år sedan.


http://en.wikipedia.org/wiki/Germanic_peoples

Anmäl
2014-01-22 22:33 #5 av: [letter]

Goten & Langobarden är de grenar vi är kopplad ihop med.Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.