Tvillingflammor

Visste Du att !

2013-09-06 18:44 #0 av: Ljuskristallen

Tvillingflamman kan komma i alla olika former. Dom mest vanliga vi hör om är en fysisk,andlig eller utomjordisk men flamman kan även inkarnera i ett djur som vi känner det där enorma starka bandet till.

Vi kan även möta flamman i samma kön och det är inte alltid menat att vi ska vara ett par vilket många tror och hoppas på .

Jag känner till två kvinnor som är tvillingflammor,båda har dom familj och är gifta men dessa två har allt gemensamt och möttes som kvinnor i detta livet. Tillsammans gör dom mycket gott och har ett enormt samspel där dom förstår varandra utan att ens behöva använda ord det sker rent telepatiskt.

Blir den ena utsatt för något känner den andra av vad som pågår för den sammansmältning vi har med flamman finner vi inte hos nån annan,den är unik och går inte att klä i ord men väl man möter flamman oavsett vilken form dom kommer så bara vet man.

Tvilling föreningen sker just nu i snabb takt och även om den är relativt ny får allt fler människor upp ögonen för att dom har en tvillingflamma.

Hur vi möter dom är individuellt och handlar inte om jordiska lustar även om vi möter flamman och inleder ett fysisk förhållande.

Det här är ett ämne så stort att vi med våra jordiska mått har svårt att greppa det helt och oavsett vilken form flamman kommer så vet vi i vår ande när det mötet sker.

Det handlar om en kärlek som vi inte kan känna till nån annan själ än flamman,dessa band bryts aldrig av och även om vi inte under vår livstid möter flamman så återförenas vi alltid på andra sidan.

Även om du inte känner av en andlig flamma så finns den hos dig och sviker dig aldrig eller dömer för dom band vi har med flamman dom kan aldrig någonsin gå av,det här är ren djup andlig kärlek som vi alltid alltid kan lita på Hjärta Hjärta

Anmäl
2013-09-06 18:47 #1 av: Ljuskristallen

Diskussionen flyttad hit från förra tråden,kopierar in era inlägg därifrån !

#1 av mesa

Vi kan även möta flamman i samma kön och det är inte alltid menat att vi ska vara ett par vilket många tror och hoppas på .

Tack Ljuskristallen! HjärtaDet var det här jag letade efter! Läste varenda tråd här för att hitta någon antydan om att så kan det också vara, men hittade inget. Roligt att du har denna uppfattning. Jag är också säker på att det inte behöver vara ett fysiskt förhållande även om känslor är väldigt starka. Jag upplever att det finns en romantisering kring det hela och att det finns en tanke om att vi ska gå igenom livet och leta efter vår flamma som kommer att vara vår perfekta partner. Så kan det också vara naturligtvis, men jag tycker att det finns en liten tragik i det hela. Tänk om man tror det och letar efter denna person hela livet, men personen aldrig kommer. I själva verket hade man kunnat träffa en man/kvinna som man älskat och ändå haft ett bra och lyckligt liv.

Tycker att det är jätte bra att du skrivit det här, för jag tror att många låser sig fast vid den här tanken och väntar på någon som kanske aldrig kommer, istället för att leva livet och vara öppna för det som kommer in i våra liv.

Har själv upplevt ett möte med en kvinna för ca två år sedan som var totalt omtumlande och otroligt starkt. Det liknar inget annat jag upplevt tidigare och det är som ni skriver, man bara vet! Nu vet inte jag om den här kvinnan är min tvillingflamma eller "bara" en själsfrände som jag har ett otroligt starkt band till. Hur vet man när man träffat personen i fråga, var det någon som frågade i en annan tråd. Jag tror inte att det går att beskriva eller förbereda sig på. När det händer och man träffar personen och tittar i ögonen så vet man att man mötts förut. Hela själen och hela kroppen skriker efter denna person och sen finns hon alltid i ens tankar. Intressant det här! Tack Ljuskristallen för att tog upp den här aspekten också. Blomma

"Sträva efter att lära känna dig själv, vilket är den svåraste uppgift du kan få här i världen". Cervantes

Anmäl (0) Hantera

Avatar för Ljuskristallen

2013-09-06 12:27#2 av Ljuskristallen 

Tack själv Mesa du har så underbara kloka tankar och ord och visst kan det vara lätt att många låser sig i tanken på att det nödvändigtvis måste vara en partner och då kanske man istället missar flamman för som kvinna tänker man oj en annan kvinna kan det ju inte vara om man inte är lagd åt det hållet.

Det är så svårt att egentligen förklara vad som sker och min flamma finns på andra sidan och är min huvudguide.Har vetat om vilken kärlek han är hela mitt liv men först i vuxen ålder kunnat sätta ord på vem han verkligen är,tvillingflamman nåt man normalt inte känner till som barn Blomma

Medarbetare på  Tvillingflammor ,Druid och Shaman , Bortskänkes samtInsidan I fokus. Vår Hemsida !

Anmäl (0) Hantera

Avatar för mesa

2013-09-06 12:46#3 av mesa 

oj en annan kvinna kan det ju inte vara SkrattarPrecis vad jag tänkte när jag träffade den här kvinnan!! Jag var helt förbryllad! Tyvärr har vi blivit inmatade av samhället hur vi "ska" vara och hur vi "borde" reagera och när man ställs inför en helt ny upplevelse och en ny känsla där man har  inget att relatera det till blir det smått kaotiskt. 

"Sträva efter att lära känna dig själv, vilket är den svåraste uppgift du kan få här i världen". Cervantes

Anmäl (0) Hantera

Avatar för Ljuskristallen

2013-09-06 12:53#4 av Ljuskristallen 

Jamenvisst man låser sig istället för att kanske kunna ta emot och är flamman samkönad betyder det ju inte varje gång att ett förhållande ska inledas som med dom två kvinnorna jag skrev om i trådstarten.

Man kan missa väldigt mycket på den vägen tyvärr men ofta så kommer dom ju också i formen förhållande och jag tror den biten är mer vanlig än andra men det där tycks universum möblera om lite nu och då  för vi inte ska missa dessa underbara dynamiska möten med våran flamma.

Medarbetare på  Tvillingflammor ,Druid och Shaman , Bortskänkes samtInsidan I fokus. Vår Hemsida !

Anmäl (0) Hantera

Avatar för mesa

2013-09-06 12:59#5 av mesa 

Ja, jag har också en känsla av att "universum möblerar om" lite nu. Det här tycks vara en tid då man ska vara extra uppmärksam, öppen och lyssna noga. Skämtar

"Sträva efter att lära känna dig själv, vilket är den svåraste uppgift du kan få här i världen". Cervantes

Anmäl (0) Hantera

Avatar för Sol69

2013-09-06 17:08#6 av Sol69 

Bra artikel och tankvärd. Glad

Love & Light

Sajtvärd på Druid & Shaman och Medarbetare på Astrologi i fokus

Anmäl (0) Hantera

Avatar för Ljuskristallen

2013-09-06 17:12#7 av Ljuskristallen 

Tack Sol Blomma

Medarbetare på  Tvillingflammor ,Druid och Shaman , Bortskänkes samtInsidan I fokus. Vår Hemsida !

Anmäl (0) Hantera

Avatar för Zynell

2013-09-06 17:54#8 av Zynell 

Det här var jättebra! Vi borde lägga upp det här som en artikel. Glad

Författare - paranormal romance - WEBBSIDASajtvärd för SjälvpubliceringLitteratur & Tvillingflammor Ifokus. 

Anmäl
2013-09-06 19:14 #2 av: Zynell

Skrattar

Anmäl
2013-09-19 20:50 #3 av: [SkrattMaja]

Min själs syster är min tvillingflamma" Vi är yin&Yang. Hon är den enda som det har gjort riktigt riktigt ont att skiljas ifrån. Jag kan känna hennes smärta mer än någon annans & jag kan känna hennes kärlek mer än någon annans. Hon är den vackraste skapelsen i detta univerum. Så vackra fina värderingar & vill så väl. Vi balansera upp varandra! Hon är min själssyster som jag träffade för 9årsedan. Hjärta Hon var en gåva från ovan! Oersättlig! Min bästa vän! Idag 28år & känner lika dant!

Anmäl
2014-01-23 07:14 #4 av: [letter]

Min  tvillingflamma Rosalia Lombardo(Jordbunden ande) i normal storlek är 130 cm lång kortvuxen efter att ha levt i knappt två år och existerat i runt hundra år.

Jag lever med ett fysiskt mycket ovanligt mediumskap av att ha fysisk kontakt med andar. med det mediumskapet har jag fysisk kontakt med henne. hon har sitt ansikte alltid materialiserad intill mitt extremt beroende av mig.


När jag sitter ner i min soffa är hon i normal storlek 130 cm lång

När jag ligger på mage är hon lika stor som jag.

När jag står upp vet jag inte riktigt.

Anmäl
2014-01-23 07:31 #5 av: [letter]

Rosalia Lombardo(Jordbunden ande) ungefär så.

Anmäl
2014-03-21 23:31 #6 av: [akumas7]

Hej Hej! Tack för den finna artikeln, det är så intressant det hära med tvilingflamor. Jag har 2st killar som skulle kunna vara bra kandidater båda två. Båda är inkarnerade i deta livet. Den ena är från grekland och den andra är en utomjording. Jag hoppas dock på Greken då det blir lättare för alla :) Men det skulle inte göra mig något om det var utomjordingen häller. Hur får jag veta vilken av dessa killar som facktiskt är min flama?

Anmäl
2014-03-22 08:30 #7 av: Twinflamewolf

# 6 När du möter flamman då råder det ingen tvekan om vem han är,du bara vet inom hela dig,med hela din själ och hjärta känner du direkt att här är flamman och det råder inga kansken utan raka motsatsen du bara vet.

Svårt att förklara med ord för ord räcker inte till att beskriva hur dynamiskt kraftfullt mötet med flamman är och det är bara vi själva som kan känna igen det kan ingen annan göra åt oss.Flammorna känner igen varandra direkt utan minsta tveksamhet Glad


Anmäl
2014-03-22 19:38 #8 av: [akumas7]

Jag tror att det är så att jag känner mig ledsen och därför stänger av för den värkliga flaman då jag känner motstånd från denne. Han vill inte träffa mig... Orsaken är inte klar för mig.. Och jag skyddar mig själv genom att tänka på den anra killen. Och nu har jag tvingat mig själv att tänka på den ena av dom att jag inte längre känner av vilken av dom som är den rätta. Jag tänker som så att han kanske redan är gift och har barn med någon annan och därför vill han inte träffa mig..

Anmäl
2015-08-21 22:54 #9 av: [Sobeit]

Min tvillingflamma var en katt som nyligen åkte till en annan dimension. Ingen tvekan. I nuvarande liv kommer jag inte att möta någon tvillingflammma i en människas kropp. Även om jag hoppats på det sedan länge. Möjligen kan jag tänka mig att det kommer en själ från samma själsgrupp i framtiden...som jag kan älska näsan på samma vis . 

Anmäl
2015-09-20 00:24 #10 av: [Eypril]

Jag hade en dvärghamstrar i lite över 1år som jag älskade gudomligt mycket. Jag har aldrig älskat ett djur så mycket som honom. Och jag har inte träffat någon Karl häller som jag hade sama band till. Och jag saknar honom så mycket. Men ett litet tag så brukade han hälsa på mig efter sin bortgång. Nu tror jag han har inkarnerat igen. Om han var min tvilingflama vet jag dock inte. Möjligen hörde vi bara till sama själsgrupp. Men han satt sina spår i alla fall. Sessan hete han 😉 han fick bli transvestit 😉 han tyckte typ om att ha tjej namn. När jag kom på att han var kille så frågade jag om han ville byta namn. Då skakade han på hela huvudet 😋 helt underbar!

Anmäl
2015-11-23 17:57 #11 av: soulville

När jag och flamman träffats så blir energiutbytet så starkt och efter så stänger han ut mig för att smälta det som hänt känns det som. .. Jag drömmer inte om honom,kan inte nå själsligt... Men så kan jag plötsligt börja drömma om honom igen, känna av... Då vet jag att vi kommer ses snart igen..

Anmäl
2016-01-17 19:14 #12 av: Vilda Gruvan väder fenomen

Jag känner med er!! Kan ni vara mina tvillingflammor känner jag efter att ha läst det här väldiga engagemanget. Är som ni en väldigt nyfiken och engagerad person .. ❤️

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.