2013-09-01 18:23 #0 av: Zynell

Vad har drömmar, astrala resor och visioner att göra med tvillingflammor?

Sattva at FreeDigitalPhotos.net

Chansen att möta sin tvillingflamma öga mot öga är inte stor. Självklart finns det de som får uppleva det, andra får nöja sig med det astrala planet. Det är där allting börjar, med drömmar, visioner och astrala möten. Om du under en lång tid drömmer om en och samma person så är det troligtvis din flamma du drömmer om. Ni besöker varandra astralt, ni ser varandra i visioner och drömmar, men för att detta ska vara möjligt måste ni först hitta varandra. Trots att jag hade letat efter min tvillingflamma i många år innan jag hittade honom, drömde jag nästan aldrig om honom. Det var inte förrän vi klickade som vi började dela varandras drömmar. 

Om du inte drömmer om din flamma ännu, men känner klart och tydligt att han eller hon är där ute föreslår jag en enkel övning. Börja med att öva upp ditt minne om du har svårt att minnas dina drömmar. Ha ett anteckningsblock vid sängen som du kan skriva ned dina drömmar i så fort du vaknar och intala dig själv varje gång du ska sova att i natt ska du minnas dina drömmar. För mig tog det några månader innan det började ge effekt. Jag hade tidigare alltid svårt att minnas vad jag drömde, men till slut mindes jag alltid något. 

Detta är ett steg för att försöka hitta sin flamma. Öva upp din drömförmåga, så kommer visionerna och astrala resorna med på köpet. 

(huvudbild av fotographic1980 från freedigitalphotos.net)