Själsfränder/själsfamiljer

Själsfränder och själsfamiljer

2013-08-31 23:28 #0 av: Zynell

Att du möter en själsfrände under ditt liv är mycket troligare än att du möter din tvillingflamma. I din här artikeln förklaras varför.

By Dan at freedigitalphotos.net

Vi alla tillhör en själsfamilj. Själsfamiljernas storlek kan variera kraftigt, allt från bara två personer till flera hundra eller tusen. Låt oss säga att din själsfamilj består av hundra personer. En av dessa är din tvillingflamma, resterande nittioåtta personer är dina själsfränder. Under ditt liv kommer du att stöta på flertalet av dem, vare sig du är medveten om det eller inte. En av dem var kanske bästisen från högstadiet. En annan var kanske grannens barn som du fick väldigt bra kontakt med under din barndom. En tredje kan vara din make/maka.

Även om alltfler tvillingflammor väljer att inkarnera samtidigt på sistone så kommer de flesta ändå aldrig att möta sin tvillingflamma i detta liv. Tvillingflammor är fortfarande ett rätt litet fenomen, men det har växt explosionsartat de senaste åren och det lär göra det de kommande åren också. Detta är tvillingflammornas tid. Om du känner att din flamma är där ute och du är redo att möta honom/henne, så kommer det en dag att ske. 

Dina själsfränder är där för att bana väg för dig, för att ni ska lära er av varandra och förbereda dig inför ett förhållande med din tvillingflamma, vare sig det är i det här livet eller i nästa. 

(Huvudbild av arztsamui hos freedigitalphotos.net)

Anmäl
2013-09-03 14:05 #1 av: monstermash

Intressant läsning!

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2013-09-05 14:22 #2 av: Ljuskristallen

Dom flesta av oss tillhör en själsgrupp /familj men inte alla men kan då istället för att välja den mänskliga formen av grupper /familjer välja djuren så gjorde jag och min flamma på andra sidan så vi tillhör ingen mänisko / själsgrupp / och vår grupp är djuren istället som följt oss båda under våra inkarnationer.

Härlig artikel Zynell Cool

Anmäl
2013-09-05 15:49 #3 av: Farwuq

Tummen upp

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2013-09-05 18:28 #4 av: [Sol69]

Har mött en del som hör till mig själsfamilj. Men inte min flamma i verkliga livet. Fast jag är säker på att denne lever. Inte för att jag vet hur jag skall hitta honom eller han mig. SkrattarFår väl lita på att universum och ödet leder oss rätt Funderar

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-09-05 21:27 #5 av: yamher


Har aldrig fått någon antydan eller sådant svar av dess existens. Så vitt jag vet är jag snarare one of a kind åtminstone här. Men det fungerar alldeles utmärkt för mig.

Jag har dock träffat på personer som jag har känt från tidigare liv, eller som i min mänskliga själ ungefär liknande erfarenheter o kan känna dragning. Så finns det vissa själar som står ut lite och man kan känna sig dragen till men som snarare beror på att de är intressanta.

Däremot på andra sidan finns det mer familjära band till några, men det vet jag också varför ;). Och några man värnar om alldeles extra.

Alis volat propriis Oskyldig

Anmäl
2013-09-05 23:17 #6 av: Rumblebee

Tycker sådant här är väldigt intressant..
jag är en sådan så att jag är osäker i mig själv, och har skapligt svårt att prata med folk, både främlingar och min familj.. Dock så ibland.. dyker det faktiskt upp en och annan person som jag har lätt att prata med. Och jag förstår inte heller varför. Vist händer det att jag växlar ord med en del folk.. men vissa.. det är inte obehag jag känner.. svårt att förklara vad det är jag känner när jag talar med vissa.. Det är väl mest en ''jaha... hon/han...''.
Medans det finns vissa, totala främlingar som jag tänker ''OJ! där är ju hon/han'', och helt enkelt känner mig mer positiv bland dessa få (hittils enbart tre personer)
Kan det helt enkelt ha att göra med att de personer jag har lätt att samtala med tillhör min själsfamilj?
Hur dessa få personer känner när vi möter varandra ute vet jag inte. Eller nja, en av dessa tre är ju min pojkvän/fästman, så jag vet ju vad han känner Skrattar

På samma sätt som att det finns vissa som jag inte sagt ett ord till, och än mindre vill ha ögonkontakt med :o Fast det kanske hör till ett annat ämne :P

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.