Kärlek/romantik

Tvillingflammor - den perfekta kärleken ... eller?

2013-08-31 22:42 #0 av: Zynell

Även om kärleken mellan tvillingflammor är den ultimata så är det också ett helt vanligt förhållande mellan två personer.

kongsky at FreeDigitalPhotos.net

Att hitta sin tvillingflamma är nog en av de få höjdpunkter man lär uppleva i sitt liv, men man måste samtidigt inse att allt är inte rosaskimrande bara för att man nu är tillsammans med sin tvillingflamma. 

Liksom vilket förhållande som helst handlar förhållandet med sin tvillingflamma om uppoffringar, förståelse och gemenskap. Det händer att även tvillingflammor väljer att separera ibland. Varför? Ofta handlar det om att den ena inte var redo eller beredd på ett förhållande med sin flamma. Dessa förhållanden är ofta väldigt dynamiska och överväldigande på grund av den intensiva passionen och kärleken som finns mellan flammor. Mycket handlar också om spirituell och mental utveckling, om hur mycket förståelse man har för sina medmänniskor. Alla känslor som upplevs inom ett förhållande upplevs ofta dubbelt upp i ett förhållande med sin tvillingflamma eftersom flammor kan känna av varandras känslor. Om du sårar din flamma, sårar du även dig själv och känner av både din sorg och din flammas, så det gäller att vara försiktig. 

Om man lyckas överkomma sina dilemman och möta sin tvillingflamma halvvägs så kan man få det där rosaskimrande och ultimata förhållanden som oftast endast finns att läsa om i sagornas värld, men det är det värt att kämpa för! 

(huvudbild av Idea go hos freedigitalphotos.net)

Anmäl
2013-09-08 17:07 #1 av: [Aniela Michaela]

Sedan vill jag påpeka,  att om man har problem, som ex drågmissbruk, alkoholmissbruk eller andra problem, så även din flamma. Då är det extremt viktigt att ta itu med sina problem först.

För precis som hon  säger så känner man av varandras känslor och problem och har båda två problem så kommer det att vara smärtsamt till det fördubbla. Så det är viktigt att båda tar itu med sina problem om ni har någon form av problem...

Anmäl
2013-09-08 17:40 #2 av: Ljuskristallen

Tack för en kanon artikel och visst är det så och så oerhört viktigt att aldrig någonsin såra en flamma oavsett denne är fysisk eller ande.Har man en gång släppt in den andliga eller utomjordiska i sitt liv sviker man aldrig utan då är det ett åtagande man har för resten av sitt liv och i evigheten.

Som hon skriver det är inte bara rosaskimrande för jag känner alla känslor Wolf har,han känner alla mina och ingenting undgår flamman så innan man väljer den galaktiska eller andliga föreningen ska man vara införstådd med att man nu är två och ta hänsyn i alla väder och vindar till varandra.

Har man en gång släppt in så finns ingen återvändo man sviker aldrig det löfet och är det en ande får man räkna med både fysisk närvaro,manifestering av hel person samt att flamman verkligen tar plats på alla vis men jag tycker det är underbart och har aldrig vetat om annat än att Wolf är lika påtaglig som en fysisk person.

Bra artikel, för det är ju inte bara med det här och absolut ingen lek utan det handlar om känslor hos två själar Blomma

Anmäl
2013-09-08 18:25 #3 av: monstermash

Jättebra artikel!

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2014-06-29 18:25 #4 av: Anjola

Jätteintressant läsning! Även kommentarerna. :)
Det där med att känna av sin flammas känslor osv är väldigt tydligt i min struliga relation. Jag är medveten om att jag känner även hans känslor men har ofta svårt att känna vems det är. Han är inte särskilt öppen för andlighet, men känner iaf av om jag är låg. Jag är jättekänslig för hans sinnesstämning så hans reaktion på om jag är låg gör att jag blir ännu mer tillknäppt. 
Den positiva påverkan är vanligast när vi varit isär ett tag o träffas igen.
Kan en flamma som inte vet om det, bli förvirrad av alla känslor? Han drar sig undan i perioder o det sårar mig enormt mycket, han drar sig för att ha ett riktigt förhållande med mig. Kan orsaken vara att han inte vet hur han ska hantera det? Att kärleken motas bort pga ett behov av att ha total kontroll över sina känslor, vilket han inte har i vår relation? 
Detta gör ju att han sårar mig (vilket han avskyr)... O det enda jag önskar är att vi kan leva tillsammans o älska varandra, utan att bryta med jämna mellanrum.

På tal om problem så har han en hel del att tackla själv. Strul med vårdnaden om barnen, dåliga tidigare relationer, ekonomi, jobbiga relationer med föräldrar o syskon m.m. 
Kan väl tillägga att han just nu är distanserad o inte vill träffa mig, o jag mår därefter :( 

Anmäl
2014-11-03 18:41 #5 av: Älvan

Måste verkligen flamman vara en sexuell kärlek. Menar att jag känner av känslor och kan i förväg se faror, titta runt i en persons omgivningar utan att nånsin träffat personen, veta hur hon ser ut osv. Hon och jag har upplevt mycket lika uppväxtförhållanden och om hon skriver nåt blir jag chockad för det kan vara exakt samma sak som jag skulle skriva/känner. Det är en kvinna och jag är hetro. Kan det då inte vara en flamma?

Anmäl
2014-11-03 18:44 #6 av: Zynell

#5 Troligast är att det handlar om en själsfrände, inte om flamman, men svaret på den frågan vet endast du. Du hittar den djupt inom dig. 

Anmäl
2014-11-08 14:30 #7 av: Anjola

Vad jag förstått kan en tvillingflamma befinna sig i en annan dimension, vara en ängel osv. Därmed inte sexuellt...? Men det är mest nåt jag kom att tänka på nu, så jag är långtifrån säker....

Anmäl
2015-11-23 18:13 #8 av: soulville

Anjola! Vet vad du går igenom. Inlägg #4. Hur gick det sedan?

Anmäl
2016-10-26 19:11 #9 av: Anjola

#8


Hej o hå! Jag glömde bort iFokus helt o hållet ett bra tag... :S

Det blev en rejäl paus även mellan mig o honom. Tror inte han är min tvillingflamma, men det gör inget. ^^
Jag har hållit mig undan o arbetat med mig själv sen jag kommenterade här ovanför, vilket helt klart var nödvändigt. Det senaste halvåret har han börjat söka kontakt igen o den här gången tar jag det lugnt. Vi påverkar varandra starkt o jag känner hans osäkerhet kring dessa intensiva känslor, vilket är en stor anledning till att jag hela tiden låter HONOM höra av sig när han vill. Det är en mognadsprocess som är nyttig för oss båda. Inga intensiva hämningslösa möten där bungylinan tänjs ut till max för att sedan rycka undan honom pga rädsla. Vi kommer ses när vi båda är redo o bungylinan har tröttats ut för att falla sönder istället för att dra undan honom. 
Under tiden lär jag mig tillit o tålamod istället för den intensiva separationsångesten jag upplevde förut. Självklart även självkänslan i att avvakta o undvika fler smärtsamma uppbrott....

Senast han skrev var det om att vara nära o hålla om mig, vilket är lååångt bättre än att han gömmer sig bakom en fasad av "sexflirtande". 
Det går framåt, sakta men säkert OskyldigHjärta

Anmäl
2017-01-25 15:38 #10 av: unbreakable8

Jag har hittat min tvillingflamma  Glad

Anmäl
2017-02-05 07:51 #11 av: Lolagirl

#10 aww :) vad glad jag blir för din skull, jag har tyvärr inte hittat min än tror jag, vet inte säkert, har iallafall inte träffat honom, känner mig verkligen nedstämd pga detta och att inte ha någon jag gillar eller någonsin gillat som gillar mig o tvärtom :/ kommer nog bli ensam livet ut :(

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.