Annons:
Etiketttvillingflammor
Läst 23505 ggr
Zynell
8/31/13, 9:46 PM

Hur vet jag om jag har hittat min tvillingflamma?

Det verkar som om allt fler tvillingflammor hittar varandra. De senaste åren har detta ämne växt explosionsartat, men hur kan du veta med all säkerhet att mannen/kvinnan du har i ditt liv verkligen är din tvillingflamma? Här har du en lista på några av de tecken som du kan stöta på.

1. Du har drömt om din tvillingflamma eller sett visioner av honom/henne långt innan ni möts i fysiska livet. 

By piyaphantawong at freedigitalphotos.net

2. Att möta din tvillingflamma för första gången känns som att komma hem.

3. Din tvillingflamma speglar dina bekymmer och besvär samtidigt som ni kompletterar varandras talanger och kunskaper. Ni är som ying och yang. 

4. Ni kan komma från två helt olika bakgrunder och uppväxer, men ändå dras till varandra på ett oförklarligt sätt. 

5. Er kärlek till varandra är som ingen annan. Det finns ingenting som kommer i närheten av att beskriva den explosiva dynamiken mellan er två.

6. Han eller hon är konstant i dina tankar. 

7. Längtan efter din tvillingflamma kan nästan driva dig till vansinne. Ni behöver alltid vara tillsammans.

8. Du känner dig inte komplett utan din tvillingflamma. 

9. Kärleken är fortfarande lika stark - trots att ni varit tillsammans i många år. 

10. Du visste redan innan du träffade din tvillingflamma vad för slags personlighet samt intressen han/hon hade. 

11. Det finns en fysisk likhet mellan er på ett eller annat sätt. Du kan nästan "se" dig själv inom din tvillingflamma.

Känner du till andra tecken på hur man kan känna igen sin tvillingflamma? Skriv gärna ned dem. 🙂

(huvudbild av pat138241 från freedigitalphotos.net)

Annons:
monstermash
9/3/13, 2:14 PM
#1

Då har jag helt klart hittat min tvillingflamma.❤️

Zynell
9/3/13, 2:53 PM
#2

Roligt att höra. 🙂

monstermash
9/3/13, 3:33 PM
#3

Ja, vi har alltid älskat varandra på ett djupt plan så det känns fint att det faktiskt finns ett ord för det!

Men t.ex låt säga att din sambo är din tvillingflamma, kan din sambo då ha en annan person som sin tvillingflamma eller är det alltid så att man är varandras? :)

Zynell
9/3/13, 3:37 PM
#4

Nej, din sambo kan inte ha en annan tvillingflamma. Du är hans och hans är du. Ni är en del av samma själ, men det innebär inte att ni är en varsin halva av en själ. Ni är båda helt egna själar också. 🙂

monstermash
9/3/13, 4:19 PM
#5

Precis som jag trodde då. :) Tack för svaret!

Zynell
9/3/13, 5:02 PM
#6

Varsågod. 🙂

Annons:
Angelina80
9/8/13, 5:34 PM
#7

Jag tror kanske jag mött min tvillingflamma… Men lever inte ned han… Jag "flydde" från han… Det var förvirrande då… Styrd av rädslor… Det har gått 16 år…. Han ploppade upp för ca. 2 år sedan… Han har tänkt på mig i alla år… Sade han då… Aldrig kommit över…. Jag lyckades förtränga han…. Men det går inte längre… Jag kan känna om han är nära… Innan jag ser honom…. Vi har ingen relation och lever inte nära varann…. Ändå kan vi inte släppa någon av oss… Det gör ont så förbaskat i själen… Aldrig känt så med någon annan…. Han är jätteförvirrad av sina känslor och håller sig undan just nu…. Det är jättejobbigt…. Plågsamt.. Mvh: Angelina!

[Aniela Michaela]
9/8/13, 6:12 PM
#8

#7 kan förstå det! Låter inte det minsta trevligt!😕

[lillalollo]
9/9/13, 7:42 PM
#9

tycker jag låter som en vanlig kärlek..som mannen jag är kär i nu…skillnaden är dock att han inte är kär i mig..så det där stämmer egentligen in på vanlig kärlek också…tycker jag.

eller rättare sagt jag känner allt det där som är beskrivet…men inte han.

Anjola
6/29/14, 12:30 AM
#10

Jag har funderingar på om jag funnit min tvillingflamma oxå. Känner till viss del igen mig i Angelina80's berättelse med skillnaden att vi har en berg-o-dalbane-relation. Ena stunden så är vi en enhet där vi knappt vet var den ena slutar o den andra börjar. Sen kommer förvirringen o han tycker jag är "för nära" vilket gör mig förvirrad o smärtar nåt enormt. Efter ett tag isär så blir dragningskraften för stor o vi bara MÅSTE vara nära varandra igen. 
Gemensamma vänner säger att vi passar varandra som hand i handske, o att hans osäkerhet/tvivel är tragiskt. Men det är ju bara han själv som kan nå den insikten tyvärr. :'(
För tillfället håller han distansen o jag mår fruktansvärt dåligt. När han drog sig undan senast så sa han "Hur jag än gör så blir det fel." med syfte, där o då, på att han känner sig pressad med mig nära, men drar han sig undan så mår jag dåligt.
Vi har kontakt under tiden o det märks på hans kommunikation hur förvirrande det är. En stunds chatt o sen kan det bli knäpptyst i flera timmar….
Som det är nu längtar jag extremt mycket efter att känna hans hjärtslag mot mitt bröstben. Liknar det lite vid en orolig baby som blir lugn när den hör o känner sin mors hjärtslag… Jag kan inte göra så mycket annat än uthärda tills han vågar släppa in mig igen. :(

Ge gärna feedback om detta. Kommer det alltid att fortsätta såhär, eller kommer vi att kunna vara tillsammans utan förvirringen? Jag välkomnar allt som kan underlätta min väntan.
Ljus o värme

Zynell
6/29/14, 1:16 AM
#11
Anjola
6/29/14, 2:03 PM
#12

#11 Det är jättesvårt. Vi fick en omedelbar kontakt på alla plan första ggn vi sågs, första dejten varade i 37 timmar. Tyvärr verkar han inte vara redo o det gör att jag mår fruktansvärt dåligt… Det värsta är att jag inte kan göra nåt för att påverka honom i "rätt" riktning :'( Vad gör man när man inom sig VET att man hör ihop, ändå blir "ratad" o inte vill träffa nån annan? Förhållande skrämmer honom o nu vet jag inte om jag pressat honom för mycket. Livrädd för att förlora tryggheten jag känner när vi ligger på plus…

[Sol69]
7/2/14, 3:09 PM
#13

Det med flamman är jag inte säker på 🤪 Tycker det verkar lite snurrigt och krångligt. Men kanske klarnar efter hand.. Jag spanar in denna sajt ibland för att se om jag blir klokare 😃

Annons:
[rumelle]
7/30/14, 8:33 PM
#14

För mig stämmer alla punkter utom den sista. Den enda egentliga likheten mellan oss är att vi båda är långa. Jag är ca 182 cm lång och han är ca 196 cm. Annars är vi varandras motsatser utseendemässigt. Jag är blond med ljusa ögon och blek hy medan han är svarthårig med bruna ögon och brun hy. 

Ett annat tecken är att vi ofta vet vad den andra tänker och kan avsluta varandras meningar.

Zynell
7/30/14, 9:42 PM
#15

#14 Alla punkter behöver inte stämma, men roligt att höra att så många stämmer in på dig och din flamma, Rumelle.

Älvan
12/3/14, 9:56 PM
#16

Jag funderar på om jag hittat min. Jag kan genom hans hjärta se rakt in i oändligheten och få visioner. Han är konstnär och när jag för första gången sett hans målningar är det samma bilder jag under åratal antingen själv tänkt måla eller har sett. Detta är förvirrande i sig. Betyder det att vi ser samma saker på olika håll. Att jag under många år innan vi träffades fick visioner och kunde se in i hans värld. Eller lägger vi märke till samma saker för vi tycker samma saker är vackra? Jag blir inte klok på detta. Vi har samma värderingar och många likadana gåvor avseende konst osv. En annan sak är att när jag tänker på honom öppnas mitt tredje öga. Han har berättat att han när han är hemma kan känna min närvaro som pirrningar i kroppen. Fattar ni något av det jag skrivit?

soulville
1/9/16, 4:35 PM
#17

Alla punkter stämmer in. Vi dansar till och från varandra hela tiden… Jag kan känna av hans närvaro innan jag ens sett honom… Pirr i kroppen, hjärtat rusar och det känns som ett tryck i hela huvudet… Innan vi träffas så drömmer jag om honom… Vi träffas och dyrkar varandra.. Sedan stänger han av mig… Jag når honom inte varken med drömmar… Eller samtal… Känslorna blir bara starkare för varje dag…. Vi lever inte ihop…det är är nog det jobbigaste och samtidigt det mest fantastiska jag upplevt…

solskugga
3/12/17, 4:10 PM
#18

Känner igen mig i allt. Från första stund vi pratade med varann så var det som om vi alltid känt varann. Vi fyllde i varandras tankar och var helt på samma våglängd. 

Tanken på att vara utan varann är som att tänka sig att amputera en kroppsdel.

Men det är även något annat som känns märkligt och det är att vi i princip alltid har råkat ut för samma saker/upplevelser, både vanliga händelser som flytt, upplevelser med kompisar mm men även skador (samma typ av skador på samma kroppsdel, bara i olika stor omfattning). Detta även långt innan vi träffades. Någon som känner igen detta?

Innan jag hörde talas om detta med tvillingflammor så visste jag inte vad jag skulle kalla det mellan oss. Tvillingsjälar var "för svagt"/fel på nåt sätt. Så vi kallade oss spegelsjälar, då vi kände oss som var sin del av en person. Det den ena var svag på var den andra stark på osv. Men ändå så lika.

Du har allt inom dig. Bara tro på din egen styrka! Låt INGEN trycka  ner dig!

Rosisa00
5/25/17, 9:30 PM
#19

Så min bösta vän är min tvillingflamma! Vi brukar säga att vi är "soulsisters". Det är ju typ samma sak ❤

Cinder
6/8/17, 9:24 PM
#20

Vad har ni gör kunskaper om tvillingar som jagar och blir jagade?

Annons:
P.O
3/31/19, 6:06 PM
#21

10#12# låter mer som en själsfrände.

M
5/9/21, 7:02 PM
#22

Man måste få in självkärleken och connekta med sitt inre innan man får harmoni o balans i förhållandet med en tvillingflamma! Ingen idé o jaga den andra utan sök i ditt inre där svaret finns! Sen kan ni leva ihop fysiskt med!!!

Dagnykatt
5/30/21, 3:36 PM
#23

Det är ju lite trist då man inser att man inte är tvillingflamma med sin sambo! 😆

S
9/1/21, 10:51 PM
#24

#0: Jag trodde att jag hade gjort det. Men ju fler år som går, desto mer säker blir jag, på att hen inte är the one.
Men vi trivs och livet funkar bra. Ska man ändra på något då??

Upp till toppen
Annons: