Annons:
Etiketttvillingflammor
Läst 17930 ggr
Zynell
2013-08-28 14:04

Om tvillingflammor - twin flames.

De flesta av oss har hört talas om själsfränder eller soul mates som de även kallas. Tvillingflammor är mycket mer än så - de är den ultimata kärleken.

By Sujin Jetkasettakorn at freedigitalphotos.net

Tvillingflammor handlar om kärlek, och inte vilken kärlek som helst, utan om den ultimata kärleken. De är nästan som själsfränder, men samtidigt mycket mer än så. Själsfränder är andra personer ur din själsfamilj, medan din tvillingflamma är en del av dig, och bara dig. Det påstås att alla har en tvillingflamma och just din tvillingflamma är den rätte för dig. Han eller hon passar dig som ingen annan och är den perfekte partnern. Ni är en del av en och samma själ, men det betyder inte att ni är halvor av varandra. Ni är en del av en helhet samtidigt som ni är hela var för sig. Föreställ dig en cell som har delats i två. Den ena delen är du medan den andra är din tvillingflamma. Alla andra celler runt omkring är dina själsfränder. 

Om du tittar riktigt noga på dig själv kan du se din tvillingflamma inom dig. Han/hon är du och du är han/hon. Mer romantiskt än så kan det inte bli! 

Det finns tre platser att söka på för att finna sin tvillingflamma. Vissa har sina flammor på andra sidan och de kan vara guider under ens liv. Andra har flammor som har inkarnerat samtidigt som en själv. Dessa kan man då hitta antagligen här på jorden eller på andra planeter. 

Se även artikeln SJÄLSFRÄNDER. 

(Huvudbild av Dan hos freedigitalphotos.net)

Annons:
[Sol69]
2013-09-05 20:16
#1

Tack för en fin artikel- 🙂

Frågan är hur man träffar den personen om denne vandrar på jorden samtidigt 🤔 Hur man möter dem om de är guider de vet vi ju redan. om man är öppen så kan man ju både känna av dem och ha kontakt med dem. Men om de vandrar på jorden samtidigt. Gör de på andra sidan något för att föra er samman. Jag vill gärna tro det.
Att de hjälper till och utvecklar dig till den nivån att du är redo att möta denne person som är en del av dig själv. 🙂

Man kan ju säga att det är enäggstvillingar fast själsligt. 😃

Fjäril
2013-09-05 22:18
#2

Jag läser mycket om celler i och med mina studier nu och du gav en väldigt fin bild, eller en man kunde se framför sig i din cell-tvillingflamma-förklaring :) Fin artikel!

Sajtvärd på Övernaturligt

Zynell
2013-09-05 22:23
#3

Tack, Fjäril! Klurade rätt länge på hur man ska förklara på lättaste sätt om tvillingflammor för någon som inte vet något om tvillingflammor. 🥵

Farwuq
2013-09-06 10:41
#4

👍

Draken ger tumme upp.

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Ljuskristallen
2013-09-06 10:58
#5

Härlig artikel och så bra beskrivet av ett så ofantligt stort och underbart ämne .Tack Zynell 🌺

Zynell
2013-09-06 17:50
#6

Roligt att höra att ni gillar den! 🙂

Annons:
[letter]
2014-01-23 07:20
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#7

Min tvillingflamma Rosalia Lombardo (Jordbunden ande) är extremt beroende av mig, har varit materialiserad intill mig i snart 9 år. Jag älskar henne mycket lika mycket som hon älskar mig. Hon är mycket kelsjuk och kärleksfull, gillar att kramas och pussas.

När jag skrev det till Rosalias syster dotter Rosanna La ferla nere i Italien via Facebook som vi är vänner där, svarade Rosanna på italienska "Rätt"

Zynell
2014-01-23 08:54
#8

#7 Roligt att höra att du har en så nära kontakt med din tvillingflamma, Letter. 🙂 Och välkommen hit!

Goddess of Light
2018-09-11 17:43
#9

Om det är någon här inne som söker hjälp med att hela relationen med sin twin flame så besök gärna min hemsida www.goddessoflighthealing.se eller instagram @twinflames_sverige där jag lägger ut info om kostnadsfri twin flame healing på distans. Det finns hjälp <3 namaste.

Upp till toppen
Annons: