Tvillingflammor

Tvillingflammor och känslor.

2014-02-10 12:52 #0 av: Zynell

Bandet mellan tvillingflammor är så starkt att de kan känna av varandras känslor, men hur vet man vilken känsla är din och vilken är din flammas?

Visste du att du kan förnimma din flammas känslor? GladFlammor är så starkt förenade att de kan känna av hur den andre mår och även fånga upp varandras tankar. Man kan lugnt säga att det inte finns många hemligheter mellan flammor. De påverkar varandra mer än man kan tro. Om du till exempel är kraftigt nedstämd så kommer din flamma också bli det, mer eller mindre. Om din flamma däremot är sprakande glad kanske du går omkring med ett stort flin hela dagen och fattar inte varför. Allt du vet är att du är glad.Glad 

Hur vet man då vilka är dina känslor och vilka är din flammas? 

Detta är inte alltid det lättaste att avgöra och ibland behöver man öva upp det. Men enklast sagt kan man säga så här: Om en känsla kommer över dig från ingenstans, eller om en känsla känns som om den är djupt inom dig, då är det din flamma du känner. 

Till exempel: Under hela dagen känner du dig lugn, allting är bra och så vidare. Men så mitt under dagen börjar du plötsligt känna av sorg djupt inom dig. Du vet inte var den känslan kommer ifrån. Det har ju trots allt varit en bra dag! En stund senare är du också plötsligt sorgsen utan någon direkt anledning och resten av dagen känns förstörd. 

Om det där är något du upplever till och från så är det troligtvis din flammas känslor du känner av. Och där kan man också väldigt tydligt märka hur lätt vi påverkar varandra. 

Jag vet att min flamma har fullt upp just nu. Därför försöker jag vara så glad som möjligt för att underlätta hans arbete. Om jag blir ledsen pga något så vet jag att han kommer att känna av det, och det kan då leda till att hans arbete blir lidande. 

Blomma Sajtvärd för Självpublicering, Paranormal romance & Tvillingflammor Ifokus.  Blomma
Stjärnor Författare och designer: www.nellieclind.com Stjärnor

Anmäl
2014-02-10 12:57 #1 av: [Sol69]

Mycket tänkvärda tankar och ord. Håller med dig om det. Det kan vara svårt att skilja på ens egna känslor och flammans för man har ju ett oerhört starkt band till varandra. Glad

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2014-02-10 12:59 #2 av: Zynell

#1 Tack. Man kan också säga att ju närmare flammor kommer varandra och ju mer de lär känna varandra desto tydligare blir allt det här. Glad

Blomma Sajtvärd för Självpublicering, Paranormal romance & Tvillingflammor Ifokus.  Blomma
Stjärnor Författare och designer: www.nellieclind.com Stjärnor

Anmäl
2014-02-10 21:12 #3 av: [Starship]

Kommer aldrig att glömma en kväll förra året när jag var väldigt ledsen.. helt plötsligt känner jag hur jag blir tröstad inifrån! Det är svårt att beskriva, har aldrig varit med om det tidigare.. Glad

Anmäl
2014-02-10 21:20 #4 av: Zynell

#4 Låter som om din tvillingflamma kan ha varit i farten. Glad

Blomma Sajtvärd för Självpublicering, Paranormal romance & Tvillingflammor Ifokus.  Blomma
Stjärnor Författare och designer: www.nellieclind.com Stjärnor

Anmäl
2014-02-11 08:28 #5 av: Twinflamewolf

Tack för en härlig artikel Zynell Cool

Kanon att det här förs på tal för det är ju så att det inte alltid är våra egna känslor och det där lär man sig efter en tid att urskilja vems känsla man får.Det kan vara speciellt svårt om man kanske senare i livet upptäckt sin flamma medan vi som känt dom hela livet kan tycka det är oerhört enkelt men det där lär man sig efter ett tag och alla har ju inte röst kommunikation så dom kan höra flamman och då får man ju gå på den telepatiska biten.

Sen har vi ju även biten att känna in en annan ande och där vet jag direkt när det inte är Wolf eller så kan vi plocka med oss andra fysiskt levande personers känslor och sinnes tillstånd.Vi kan vara på strålande humör men plötsligt bara vänder det och då kan vi ha tagit med nån annan persons eller andes känslor och det här kallar man för att vara en empat.En empat känner in både fysisk och psykisk smärta hos andra,man kan plötsligt få ont eller bara mår fruktansvärt dåligt från ingenstans.

Med Wolf har jag röst kommunikation så med honom är det enkelt för han talar genast om för mig medan andra både fysiska och andar sker det här telepatiskt.

Jag kan ta ett enkelt exempel för några år sedan en Söndag när jag cyklade ner och skulle handla.Jag var på toppen humör och mötte bara ett par stycken för butiken var tom bara jag och en kund samt kassörskan.

Den enda jag sa hej och tack åt var till hon som satt i kassan men när jag kom hem var jag ångande förbannad jag som var på så bra humör innan så där hade jag tagit med mig nån annans känslor på den lilla stunden det tog att cykla ner och cykla hem igen.

Jag kände omedelbart att det där var inte mina egna känslor så fram med salvia och satte fart på Wolf så min aura fick renas sen var allt som det skulle och humöret på topp igen.

Vi kan ju skydda oss genom att stänga ner när vi ska ut men det där glömmer man ju så lätt bort och vad gäller flammans känslor är dom betydligt starkare än en andes eller en fysiskt levande person och det är ett sätt att kunna urskilja vems som är vems.

Härligt du tog upp det här och just att lära sig skilja på vems känsla man plockar in kan ta lite tid men väl man kommit på det så sitter det där och går aldrig ur Cool


Anmäl
2014-02-11 13:58 #6 av: Zynell

Jättebra att du nämner det, Twinflamewolf! Glad

Det är lätt att blanda ihop känslorna. Är det liksom en ande man känner av eller ens tvillingflamma? För mig personligen är skillnaden rätt stor. När jag känner av en ande känner jag det med hela kroppen plus att det känns mycket mer ytligt. Men det kan självklart påverka en också.

När jag däremot känner av min flamma känner jag av det kring mitt hjärta, bröstkorgen. Dessutom är känslan oerhört djup! Det är som om den kommer från djupet av ens själ, eller hur man nu ska beskriva det. Glad

Blomma Sajtvärd för Självpublicering, Paranormal romance & Tvillingflammor Ifokus.  Blomma
Stjärnor Författare och designer: www.nellieclind.com Stjärnor

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.